Wat kost het?


Intakegesprek

Een intakegesprek duurt ongeveer een uur en kan al wandelend of op locatie plaatsvinden. De kosten hiervan zijn 25 euro, exclusief 21 % BTW.


Gesprekswandeling

Een normale gesprekswandeling kost 60 euro, exclusief 21% BTW. Een wandeling duurt gemiddeld anderhalf tot twee uur en vindt in principe plaats bij mij in de buurt, maar een andere locatie is ook mogelijk. De wandeling kan ook langer of korter duren, afhankelijk van je persoonlijke wensen en financiële mogelijkheden. De locatie en tijd bepalen we samen van te voren.


Gesprek op locatie

Een gesprek op locatie kost 50 euro, exclusief 21% BTW en duurt gemiddeld ca. een uur, hooguit anderhalf uur. Het gesprek vindt in principe plaats bij mij thuis in Baarland. Als dat om een of andere reden niet mogelijk is kan het ook ergens anders of bij jou thuis plaatsvinden. In dat geval reken ik een reiskostenvergoeding (OV of kilometers). Als de locatie ver van mijn woonplaats is komen er kosten bij voor de extra tijdsinvestering, hierover maken we van te voren afspraken.


Lange afstand gesprekswandeling

Het is ook mogelijk om een wat langere wandeling te plannen, een dagdeel of zelfs een dag. Een wandeling van 20 a 25 km is geen bezwaar. De locatie bepalen we samen. De kosten zijn afhankelijk van de te lopen afstand, het vervoer en de locatie. Als het ver van mijn woonplaats is komen er kosten bij voor de tijdsinvestering en kilometers. Hierover maken we van te voren afspraken. Een dagdeel kost 100 euro, een dag 200 euro, exclusief 21% BTW.


Email of telefonisch contact

Tussentijds contact via de telefoon of mail behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor reken ik 10 euro per kwartier, exclusief 21% BTW. Bij telefonisch contact ga ik ervan uit dat de telefoonkosten door de beller betaald worden.


Wandeldialoog

Aan de hand van een van te voren bepaald thema/vraag organiseer en begeleid ik een wandeling voor maximaal 12 personen. Hiervoor hanteer ik de methodiek van Nederland in dialoog. De wandeling, duurt ca. twee uur en is ca. 6 km. Een wandeldialoog kan (in overleg) ingezet worden bij verschillende activiteiten; workshops, trainingen, vergaderingen etc. Een wandeldialoog kost, inclusief de voorbereiding, 200 euro, exclusief 21% BTW.


Aangepast tarief

Als de kosten een belemmering vormen dan kan er een bedrag naar draagkracht worden afgesproken. Graag van te voren aangeven.